Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Ideální teploty a vlhkost pro spokojené bydlení

Ideální teploty a vlhkost pro spokojené bydlení

vyšlo 7.4.2011

V celé řadě našich domácností, především pak v těch panelákových, žijeme již dlouhé roky v přetopených místnostech s relativně malou vlhkostí vzduchu. A to má za následek nejen horší kvalitu vzduchu a s tím spojené zdravotní obtíže, ale také podstatně větší náklady na vytápění. A jaké, že jsou ideální teploty, které budou šetřit naše zdraví i peněženku?

 
I Hi-Fi věž má mít své místo

I Hi-Fi věž má mít své místo

vyšlo 5.4.2011

Snad v každé domácnosti dnes najdete nějaké to rádio, CD přehrávač nebo celou Hi-Fi sestavu. Ovšem, kam takový Hi-Fi systém umístit, aby nejen nepřekážel, ale především, abychom mohli využít všech vlastností, které nám nabízí? A jaký Hi-Fi stolek vybrat, aby byl poslech hudby opravdu kvalitní?

 
Jak si usnadnit žehlení?

Jak si usnadnit žehlení?

vyšlo 20.3.2011

Také se vám doma hromadí kupy vypraného prádla čekajícího na vyžehlení a vy ne a ne najít čas a hlavně chuť se do této neoblíbené činnosti pustit? Dnes už nemusí být žehlení taková otrava, stačí si vybrat vhodné žehlicí prkno a práce půjde skoro sama. Nová prkna jsou totiž vybavena řadou „vychytávek“, které nám žehlení zpříjemní.

 
Spotřebiče vestavné, či volně stojící?

Spotřebiče vestavné, či volně stojící?

vyšlo 18.3.2011

Pokud si zařizujete kuchyň, dříve nebo později narazíte na otázku zda upřednostnit spotřebiče volně stojící či vestavné. Každá z těchto skupin má své výhody i nevýhody. Abychom vám rozhodnutí ulehčili, uvádíme jejich stručný výčet.

 
LED diodové variace

LED diodové variace

vyšlo 14.3.2011

Spotřeba elektrické energie na osvětlení v domácnostech představuje značnou položku v rodinném rozpočtu. Mění se také naše nároky na komfort bydlení. LED diody jsou sice staré už více než 40 let, přesto se však v současné době stávají více než zajímavou variantou, jak si dopřát luxus a přitom se chovat ekonomicky.

 
Chcete novou televizi? LCD, plazmu, LED nebo snad 3D?

Chcete novou televizi? LCD, plazmu, LED nebo snad 3D?

vyšlo 22.2.2011

Rádi byste si pořídili nový televizor, ale netušíte, podle čeho vybírat? Zda plazmu či LCD, co je to LED televize nebo co můžete očekávat od televizí 3D? Poradíme vám, jaké výhody a nevýhody jednotlivé technologie přinášejí, i informace, jak fungují nebo co znamenají základní pojmy, s nimiž se setkáte při jejich výběru.

 
Baterie, akumulátory a monočlánky v domácnosti

Baterie, akumulátory a monočlánky v domácnosti

vyšlo 15.2.2011

Baterie jsou ve většině domácností neustále nedostatkovým zbožím. Celé hromady jich spolknou dětské hračky, ovládače k televizím nebo bezdrátové klávesnice a myši k počítačům. Ale jaké jsou pro vás nejvhodnější? Jaký je mezi jednotlivými typy rozdíl? Jak je správně zlikvidovat?

 
Centrální vysavače s hadicí ve zdi a dalšími chytrými doplňky

Centrální vysavače s hadicí ve zdi a dalšími chytrými doplňky

vyšlo 9.2.2011

Centrální vysavače jsou velmi populární mezi majiteli novostaveb. Značka Husky se stala průkopníkem tichého a účinného úklidu, při kterém se nevíří žádný prach. Už ani úklid schodiště není problém. Vše pomáhá zajistit 9 metrů dlouhá a lehká vysavačová hadice, doplněná o účinné nástavce.

 
Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

vyšlo 3.2.2011

K čemu jsou potřebné hromosvody, nebo chcete-li bleskosvody, ví snad každé malé dítě. Chrání naše domy před následky nebezpečného úderu blesku, zabraňují případným požárům, zničení střech a především chrání lidi, kteří se v domech vyskytují. Málokdo už ovšem ví, že k tomu, aby hromosvod správně fungoval, je nutné provádět jeho pravidelnou revizi.

 
Malé spotřebiče do malé kuchyně

Malé spotřebiče do malé kuchyně

vyšlo 24.1.2011

Jestliže také patříte k majitelům nepříliš velké kuchyně, jistě už jste se pozastavili nad tím, jak tuto místnost zařídit, aby byl vhodně využitý každý centimetr daného prostoru. Největším problémem bývají rozměrné kuchyňské spotřebiče, proto bychom jejich nákup neměli uspěchat a vybrat takové, které zohledňují stísněné prostory.

 
Jogurtovač aneb jogurt si můžete udělat i doma

Jogurtovač aneb jogurt si můžete udělat i doma

vyšlo 10.1.2011

Patříte mezi milovníky jogurtů? I když je na našem trhu nabídka jogurtů skutečně pestrá, možná máte občas pocit, že nemáte přehled, co vše vlastně vámi koupený jogurt obsahuje, zda je kvalitní, často vám jistě přijde i zbytečně drahý a možná dáváte přednost takovým příchutím, které neseženete v obchodech vůbec. Pak není nic jednoduššího, než si pořídit domů jogurtovač a pustit se do výroby jogurtů přesně podle vašich představ a chuti.

 
Horkovzdušná fritéza – revoluční zdravé fritování

Horkovzdušná fritéza – revoluční zdravé fritování

vyšlo 5.1.2011

Pokud také nedokážete odolat zlatavým hranolkům či smaženým kuřecím kouskům a poté si vyčítáte, že jste snědli něco tak nezdravého, máme pro vás dobrou zprávu! Své chutě už nemusíte držet na uzdě. Díky horkovzdušné fritéze si můžete pochutnávat na smažených jídlech a vyhnout se přitom přepálenému tuku i zbytečným kaloriím. Nevěříte?

 
Vybíráme sušičku prádla

Vybíráme sušičku prádla

vyšlo 7.12.2010

Možná už jste si při další hromadě prádla, které jste právě sundali ze sušáku a další várku na něj navěsili, povzdechli, o kolik jednodušší by to bylo, kdyby bylo prádlo hned suché. O sušičce jste sice slyšeli, ale máte možná stále pocit, že to je jen nadstandardní vybavení, které vám k ničemu nebude. Opak je však pravdou.

 
Skladování a převoz dětských pokrmů

Skladování a převoz dětských pokrmů

vyšlo 16.11.2010

Procházku do parku i delší cestu si dnes maminky už mohou hezky užívat i se zcela malými dětmi, batolaty či kojenci. S moderními novinkami určenými pro převoz pokrmů pro ty nejmenší cestovatele to bude hračka i pro jejich maminky. Současný trh i nabídka internetových obchodů zaměřených pro dětské potřeby je široký a je z čeho vybírat.

 
Žehličky pro snadné a rychlé žehlení

Žehličky pro snadné a rychlé žehlení

vyšlo 5.11.2010

Při výběru a nákupu žehliček by měli poradit kvalifikovaní prodavači elektro-obchodů, ale mnohdy tomu tak není. Na internetu se naštěstí objevují stránky, kde kromě nabídky zboží existují i poradny, kde se dovíte spoustu užitečných rad s možností svůj konkrétní dotaz napsat do diskuze. My vám přinášíme souhrn nejnovějších poznatků.

 
Revize a kontroly elektroinstalací a elektrozařízení

Revize a kontroly elektroinstalací a elektrozařízení

vyšlo 4.11.2010

Provádět pravidelné revize elektroinstalací v domech a na stavbách, revize elektrorozvodů a dalších elektrických zařízení ukládá zákonná povinnost. Revize elektroinstalací a elektrospotřebičů jsou prováděny certifikovanými revizními techniky s potřebnou kvalifikací a osvědčeními pro dané zařízení a prostředí.

 
Robotické vysavače uklidí za vás

Robotické vysavače uklidí za vás

vyšlo 26.10.2010

S robotickými vysavači se jednou pro vždy změní způsob uklízení podlahových ploch v interiérech vašich domovů. Jejich čistící technologie, senzory detekce nečistot a účinné úklidové programy se postarají zcela samostatně o špinavou práci ve vaší domácnosti.

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.