Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Kolik stojí centrální vysavač?

Kolik stojí centrální vysavač?

vyšlo 20.2.2014

Centrální vysavač by měl být součástí každého moderního domu. Je neocenitelným pomocníkem při úklidu, šetří váš čas i energii. Díky nejrozmanitějšímu příslušenství, kterým jsou centrální vysavače vybaveny, je úklid doslova hračkou. Mnoho lidí si však myslí, že pořídit si centrální vysavač si mohou dovolit jen zbohatlíci, ale tak tomu rozhodně není.

 
Trendy v oblasti televizí pro rok 2014

Trendy v oblasti televizí pro rok 2014

vyšlo 10.2.2014

Technika se neustále vyvíjí a tak dnes už v oblasti televizí nejsou plazmové, LED či full HD televize ničím neobvyklým. Veletrh spotřební elektroniky CES 2014 poodhalil, jakým směrem se budou ubírat trendy ve světě televizí. Televizím budou kralovat zakřivené TV, zdokonalené smart TV a velký důraz bude kladen i na kvalitnější obraz.

 
Vánoční dárky pro milovníky retra

Vánoční dárky pro milovníky retra

vyšlo 20.12.2013

Také ještě řešíte dilema, co darovat vašim blízkým pod stromeček? Co takhle zkusit něco netradičního a pomocí retro dárků jim vykouzlit Vánoce s nádechem nostalgie? Vždyť retro je v kurzu již několik let a vypadá to, že jeho obliba ještě poroste. Co tedy můžeme milovníkovi starých časů vybrat?

 
Nahřívací deky do postele i k televizi

Nahřívací deky do postele i k televizi

vyšlo 17.12.2013

Zima je obdobím, kdy mnozí „teplomilci“ doslova trpí. Je jim chladno všude, venku i doma a zejména ženy trpí na neustále prochladlé končetiny. Pokud také patříte k těm, kdo se doma choulí k topení nebo na sebe vrství svetry, zkuste na zimu a chlad vyzrát jinak. Skvělým řešením jsou elektrické vyhřívací deky nebo nahřívací papuče.

 
Malá pračka do malé koupelny nebo single domácnosti

Malá pračka do malé koupelny nebo single domácnosti

vyšlo 19.11.2013

Pokud velikost vaší koupelny vyžaduje, abyste v ní šetřili každým centimetrem, pak jistě při nákupu pračky upřednostníte model co nejmenších rozměrů. Je třeba zvolit pračku, která bude užší či mělčí. Obavy z toho, že bude mít horší výkon, nebo bude energeticky náročnější, než běžná pračka, mít nemusíte. Naopak lidé žijící sami s nimi spíše uspoří.

 
Elektrická udírna – snadné a rychlé uzení

Elektrická udírna – snadné a rychlé uzení

vyšlo 12.11.2013

Vůni uzeného masa odolá jen málokdo. Dnes už nemusíme složitě hledat prostory ani si vyhrazovat dostatek času na jeho přípravu. K tomu, abychom si mohli pochutnat na dobře vyuzené klobáse, šunce či rybě nám totiž poslouží domácí elektrická udírna, v níž si připravíme jakýkoliv pokrm. Je to snadné, rychlé a výsledek stojí za to!

 
Dokáže projektor nahradit televizi nebo dokonce smart TV?

Dokáže projektor nahradit televizi nebo dokonce smart TV?

vyšlo 25.9.2013

Stále více do běžných domácností pronikají projektory, které dokážou nahradit plazmové, LCD, LED televize i smart TV. Divákům přináší ještě větší zážitky ze sledování filmů či hraní her. Moderní projekční plochy již navíc umí eliminovat odrazy a tak není třeba kompletně zatemňovat celou místnost, aby byl vizuální vjem dokonalý.

 
Jak vybírat a nakupovat myčku nádobí, abychom byli spokojení?

Jak vybírat a nakupovat myčku nádobí, abychom byli spokojení?

vyšlo 23.8.2013

Mytí nádobí je asi jednou z nejméně oblíbených činností, kterou však s nelibostí musíme dennodenně vykonávat. Pokud ovšem nemáme myčku nádobí... Tento užitečný pomocník šetří nejen náš čas, ale i peníze. Z tohoto důvodu se myčky nádobí staly jedněmi z nejoblíbenějších spotřebičů a jejich nákup se rozhodně vyplatí.

 
Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018  pro inteligentní grilování

Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018 pro inteligentní grilování

vyšlo 8.8.2013

Pokud vás mrzí, že se při grilování nemůžete věnovat přátelům či návštěvě, pořiďte si digitálně ovládaný kontaktní gril Intelligrill 48018 vybavený teplotní sondou. Využívá moderní technologie a tak umožňuje nadstandardně inteligentní grilování. Sonda se o vše postará, vy se tak můžete bavit s přáteli a společně si pak pochutnat na výtečném jídle.

 
Centrální vysavač Husky - opravdu účinný a pohodlný úklid

Centrální vysavač Husky - opravdu účinný a pohodlný úklid

vyšlo 6.8.2013

Naše domovy jsou chtě nechtě útočištěm roztočů, bakterií a všudypřítomného prachu. Boj s nimi bývá zdlouhavý a dost často neúspěšný. Nemusí tomu ale tak být vždy -- silný a odolný centrální vysavač Husky s 25letou zárukou si s těmito nevítanými hosty dokáže poradit spolehlivě.

 
Vinný sklep v bytě?

Vinný sklep v bytě?

vyšlo 7.6.2013

Kvalitní vína jsou dnes samozřejmou součástí našeho stolování. Takové víno si vyžaduje péči – a tu mu dnes můžeme snadno dopřát i doma. Bez ohledu na to, zda bydlíme v rodinném domě se sklepem nebo v cihlovém činžáku, kde do sklepa zatéká či ve vysušeném panelovém domě. Jak na to?

 
Filtrační konvice na vodu - používat je, když je voda z kohoutku nezávadná?

Filtrační konvice na vodu - používat je, když je voda z kohoutku nezávadná?

vyšlo 27.5.2013

Oblíbenost filtračních konvic na vodu v poslední době stoupá. Ať už to je dáno prostě jenom tím, že chceme být za každou cenu trendy, nebo faktem, že mnoho domácností trpí pitnou vodou pochybné kvality, poptávka se zvyšuje a nabídka s ní. Co je na trhu za novinky a k čemu je taková konvice vůbec dobrá?

 
Nové tvary varných desek a varných zón

Nové tvary varných desek a varných zón

vyšlo 11.4.2013

Kdo má dostatečně velkou kuchyň a není nucen šetřit místem, nemusí se při pořizování nové varné desky omezovat na standardní tvary, kde jsou k dispozici čtyři hořáky – dva vepředu a dva vzadu. Na výběr dnes máte několik netradičních tvarů varných desek, díky kterým můžete pozměnit celkový ráz vaší kuchyně.

 
Předvánoční novinky značky VITEK

Předvánoční novinky značky VITEK

vyšlo 3.12.2012

Potěšte své blízké dárkem z řady novinek značky Vitek. Vánoce tu budou každým okamžikem a je nejvyšší čas ke koupi dárků Vašim blízkým. Z řady novinek Vitek si jistě vyberete vhodný dárek, který bude krásný a potěší nejen Vaše děti ale i Vás.

 
Hybridní televize a převrat v televizní zábavě

Hybridní televize a převrat v televizní zábavě

vyšlo 29.11.2012

Pod pojmem hybridní televize si toho řada z nás moc nevybaví. Není to však nic tak složitého, jak by se mohlo zdát. Hybridní televize je zjednodušeně řečeno zařízení, které v sobě spojuje televizi a počítač a údajně způsobí převrat na poli televizní zábavy. V čem je tedy hybridní vysílání tak jedinečné a co konkrétně je možné od hybridní televize očekávat v praxi?

 
Lávové kameny a domácí terapie

Lávové kameny a domácí terapie

vyšlo 16.11.2012

Terapie horkými kameny je úžasná lázeňská procedúra známá na celém světě, při níž se používají jemně ohřáté čedičové nebo černé lávové kameny položené na těle v místech energetických bodů zvaných čakry.

 
Jak vybírat a nakupovat sušičku prádla?

Jak vybírat a nakupovat sušičku prádla?

vyšlo 15.11.2012

Každému, kdo bojuje s nedostatkem místa pro sušení prádla, pomůže tento problém vyřešit sušička prádla. Díky tomuto modernímu spotřebiči ušetříte nejen prostor v interiéru, ale také drahocenný čas a námahu. Už nemusíte čekat na balkoně, až vysvitne sluníčko, pouštět topení, ani vytahovat neskladný sušák – jednoduše zapnete sušičku a ona už udělá vše za vás.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.