Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Inteligentní parní hrnce a zdravé vaření

Inteligentní parní hrnce a zdravé vaření

vyšlo 15.3.2012

Tepelná úprava pokrmů pomocí páry je jedním z nejzdravějších a nejšetrnějších způsobů přípravy jídel. Zdravé vaření v páře umožňují parní hrnce, které fungují na principu horkovzdušné trouby. Nejenže si díky nim potraviny udrží svou přirozenou chuť, ale také veškeré vitamíny a minerály. Hrnce jsou praktické, úsporné a hodí se do jakékoliv domácnosti.

 
Popcornovače a domácí výroba popcornu

Popcornovače a domácí výroba popcornu

vyšlo 8.3.2012

Mnozí z nás si nedovedou představit návštěvu kina bez kelímku s popcornem. Abyste si mohli tuhle dobrotu dopřávat kdykoliv vás popadne chuť, pořiďte si vlastní popcornovač. Čerstvý popcorn uvítáte nejen při sledování dobrého filmu u vás v obýváku, ale také při rodinné oslavě nebo párty s přáteli. A mlsání popcornu se nemusí bát ani dietáři, je totiž zdravý!

 
Jak si poradit s umístěním pračky a sušičky?

Jak si poradit s umístěním pračky a sušičky?

vyšlo 28.2.2012

Kdysi jsme ani neuvažovali o tom, že by se dala pračka umístit jinam než do koupelny. Měl ji tam snad každý a bylo to považováno za samozřejmost. Doba ovšem pokročila, v koupelně chceme mít více místa pro sebe a pračka se musí přestěhovat jinam. Možností, kam přemístit pračku a případně i sušičku, je hned několik, zvláště pokud máte větší byt či dům…

 
Prací koule a ořechy neperou, ukázal test

Prací koule a ořechy neperou, ukázal test

vyšlo 25.2.2012

Ochrana zdraví, životního prostředí, ušetření peněz a čisté, svěží oblečení. To všechno slibují výrobci pracích koulí, které mají být účinnou náhradou za neekologické prací prášky. Bohužel, jak nedávno ukázal časopis dTest, koule i ořechy na praní nemají vůbec žádný nebo jen minimální prací účinek.

 
Extravagantní vakuové kávovary se vracejí do módy

Extravagantní vakuové kávovary se vracejí do módy

vyšlo 19.2.2012

Po bialetce a french pressu si dnes představíme další z alternativních přístrojů k výrobě kávy. Takzvaný vakuový kávovar je z nich nejméně známý, alespoň u nás. Hodně rozšířen je zejména v Japonsku a v oblibě jej mají také kavárny "třetí vlny" v Kanadě a Spojených státech amerických, které dbají na kvalitu výběrových káv.

 
Meteostanice a teploměry - předpovídejte si počasí sami

Meteostanice a teploměry - předpovídejte si počasí sami

vyšlo 11.2.2012

Nechcete už být odkázáni na předpověď počasí? Nebaví vás neustále hlídat televizi nebo ladit rádio, abyste se dozvěděli, jak bude? Pak si pořiďte domů malou domácí meteorologickou stanici v docela malé krabičce.

 
Proč nakupovat domácí spotřebiče na internetu?

Proč nakupovat domácí spotřebiče na internetu?

vyšlo 9.2.2012

Přes internet je dnes možné nakoupit téměř vše, na co si vzpomenete. Potřebujete novou ledničku, televizi či mikrovlnku a nechce se vám trávit volný čas běháním po obchodech? Stačí sednout k počítači a vybrat si co potřebujete z pohodlí domova. Opravdu se ale vyplatí domácí spotřebiče a další zboží pro byt či dům v e-shopech nakupovat?

 
Čtečky elektronických knih do postele, na chalupu i na pláž

Čtečky elektronických knih do postele, na chalupu i na pláž

vyšlo 23.1.2012

Patříte mezi vášnivé čtenáře, kteří si čtením zpříjemňují cestování, dovolenou a vyplňují si tím každou volnou chvilku? Určitě jste někdy nechali rozečtenou knihu doma jen proto, že se vám ji jednoduše nechtělo tahat. Tyto problémy dnes už můžete hodit za hlavu. Stačí si pořídit čtečku elektronických knih a strčit tak celou knihovnu do kapsy!

 
Bezpečné bydlení nejen pro seniory

Bezpečné bydlení nejen pro seniory

vyšlo 17.1.2012

Víte jak upravit a případně dovybavit byt pro seniora nebo hůře pohyblivého člena rodiny? S přibývajícím věkem se nároky uživatele konkrétního bytu mění a to, co dříve nebylo problémem, dnes může být nepřekonatelnou překážkou. Naštěstí existuje spousta drobných pomocníků, díky nimž je možné byt seniora proměnit tak, aby vyhovoval z hlediska komfortu i bezpečnosti.

 
Co všechno umí multimediální centra

Co všechno umí multimediální centra

vyšlo 13.1.2012

Technika jde neustále kupředu a její vývoj je nezadržitelný. Pokud s ní držíte krok, dokážete využívat všech vymožeností, které se objevují na trhu. Hitem poslední doby se stalo například multimediální centrum, které je možné definovat jako malý počítač kombinující hned několik zařízení – přehrávač filmů, hudby, DVD, Blue-ray nebo DVB-T tuner.

 
Osobní váhy měří hmotnost, tuk i vodu v těle

Osobní váhy měří hmotnost, tuk i vodu v těle

vyšlo 11.1.2012

Nejfrekventovanějším přístrojem v řadě domácností bývá zejména první měsíc v roce osobní váha. Je to totiž období, kdy se lidé ještě snaží dodržovat nejrůznější novoroční předsevzetí. Ta zní většinou jednoznačně: „Zhubnu“!. Abychom však mohli sledovat, jak hezky jdou nadbytečná kila dolů, potřebujeme k tomu kvalitní a přesnou osobní váhu.

 
Energetické třídy a úspora energie v domácnosti

Energetické třídy a úspora energie v domácnosti

vyšlo 10.1.2012

V každé domácnosti se nachází velké množství nejrůznějších elektrických spotřebičů, které dohromady spotřebovávají poměrně hodně elektřiny, jejíž cena navíc neustále roste. Provoz těchto domácích spotřebičů se tak nepříjemně odráží na obsahu našich peněženek. Jak ušetřit a co dělat proto, aby byla spotřeba co nejnižší? Kupujte energeticky úsporné spotřebiče!

 
Nepodceňujte pravidelné čištění lednice

Nepodceňujte pravidelné čištění lednice

vyšlo 2.1.2012

Kdypak jste naposledy čistili vaši ledničku? Jen se přiznejte. Možná jste to zvládli v rámci vánočního úklidu, ale možná už si ani nepamatujete, jak je to dávno, co jste tomuto kuchyňskému spotřebiči věnovali trochu pozornosti. A přitom je známo, že právě lednice je největším semeništěm nebezpečných bakterií. Takže hadr do ruky a jde se na to!

 
Dokonalé náladové osvětlení s LED pásky

Dokonalé náladové osvětlení s LED pásky

vyšlo 21.12.2011

Pokud hledáte moderní, praktické, estetické a hlavně ekonomicky výhodné zdroje světla, pořiďte si LED pásky. Jsou velmi oblíbené nejen pro svou úspornost, ale také pro velmi snadnou instalaci. Variabilita jejich využití je opravdu široká, své uplatnění naleznou v mnoha odvětvích, proto patří k nejoblíbenějším a velmi vyhledávaným světelným zdrojům.

 
Espresso na kapsle a jeho příprava

Espresso na kapsle a jeho příprava

vyšlo 19.12.2011

Mnoho lidí si den bez své kávičky nedovede ani představit. Dnes už ale za dobrou kávou nemusíme chodit do kavárny, stačí si pořídit kvalitní přístroj a tento nápoj si jednoduše připravíme i doma. Hitem poslední doby se staly kávovary na přípravu espressa, které fungují na kapsle – výroba lahodné kávy je jednoduchá a rychlá.

 
Vysavače s vodní filtrací Vitek

Vysavače s vodní filtrací Vitek

vyšlo 28.11.2011

V roce 2010 měla značka Vitek desáté výročí na českém trhu. Po celou dobu Vitek nabízí technologie, které nejlépe vyhovují potřebám a zájmům zákazníků. Nabízí techniku, která si klade za cíl přinést do života pohodlí, teplo a radost. Značka VITEK je dnes jedna z nejznámějších značek na světě a aktivně se rozvíjí i mimo naši zemi.

 
Je libo pravou italskou kávu? Pořiďte si kafetiéru alias bialetku

Je libo pravou italskou kávu? Pořiďte si kafetiéru alias bialetku

vyšlo 22.11.2011

Říká se jí všelijak. Kafetiéra, perkolátor, mokka konvička nebo také bialetka. Před téměř 80 lety ji vynalezli Italové a používá se dodnes. I přes velký technický pokrok a nepřeberné množství sofistikovaných kávovarů na trhu, nechybí Moka Express dodnes snad v žádné italské domácnosti. Používá se hodně i v Řecku nebo Španělsku a také u nás je stále poměrně hodně rozšířený.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.