RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Minikuchyňky aneb vše v jednom na malém prostoru

Minikuchyňky aneb vše v jednom na malém prostoru

vyšlo 15.4.2010

Bojujete ve svém obydlí s každým centimetrem a váš domov neoplývá zrovna obřími rozměry? Možná právě proto se na trhu objevují takzvané minikuchyňky. Abyste ušetřili co nejvíce prostoru, určitě je uvítáte, neboť vám nabídnou stejnou službu jako kuchyňské linky klasické.

 
Mikrovlnná trouba s párou má páru

Mikrovlnná trouba s párou má páru

vyšlo 1.4.2010

Podle specialistů na výživu je vaření v páře jedním z nejzdravějších způsobů přípravy jídla. Zařízení na vaření párou v mikrovlnné troubě pracuje tak, že mikrovlny ohřívají pouze vodu a pokrm se pak vaří na páře. Tímto způsobem připravíte cokoliv – od ryb, přes maso a brambory až po zeleninu.

 
Speciální přístroje do kuchyně pro nejmenší

Speciální přístroje do kuchyně pro nejmenší

vyšlo 16.3.2010

Moderní kuchyňští pomocníci umí vykouzlit řadu oblíbených dětských pokrmů a laskomin, ať už se jedná o domácí zmrzlinu, vafle, popcorn nebo čokoládu. Chytré kuchyňské přístroje nové řady spotřebičů pro naše nejmenší budou zajímavé nejen pro maminky s dětmi, ale jistě i pro ostatní členy rodiny.

 
Masážní přístroj s infračerveným prohříváním

Masážní přístroj s infračerveným prohříváním

vyšlo 13.3.2010

Všudypřítomný stres, nesprávné stravovací návyky společně s nedostatkem pohybu – to vše vede ke zdravotním potížím, které trápí docela vysoké procento naší populace. Naštěstí nabídka internetových obchodů překypuje nejrůznějšími typy masážních přístrojů, které prospějí nejen zdraví, ale i dobré náladě.

 
Antibakteriální vysavač zatočí nejen s roztoči

Antibakteriální vysavač zatočí nejen s roztoči

vyšlo 11.3.2010

V posteli strávíme asi jednu třetinu svého života. Bylo zjištěno, že na lůžku žije průměrně kolem 2 milionů roztočů a bakterií. Přitom výkaly roztočů obsahují silný alergen, který může být příčinou vyvolávající alergie. Všimli jste si, že lůžko je místem v domácnosti, jehož úklidu a čištění věnujeme jen velmi málo času?

 
Tlaková parní trouba je kuchyňský profesionál

Tlaková parní trouba je kuchyňský profesionál

vyšlo 3.3.2010

Většina výrobců domácích spotřebičů své výrobky neustále rozšiřuje o nové a nadstandardní funkce. Dnes si kromě běžných domácích pomocníků můžeme pořídit takové, které nám práci v kuchyni nejen výrazně usnadní, ale dokážou připravit pokrm na opravdu profesionální úrovni.

 
Čistička vzduchu propere vzduch nejen doma

Čistička vzduchu propere vzduch nejen doma

vyšlo 1.3.2010

Moderní čističky vzduchu jsou schopné téměř všeho. Nevěříte? Už nestačí při jejich výběru sledovat jen vzduchový výkon a hlučnost, pořizovací cenu, životnost filtrů, ale především další nadstandardní funkce. Každý žijeme a pracujeme v jiném prostředí, vyžadujeme proto extra funkce a hledáme něco výjimečného pro naše zdraví.

 
Topinkovače a jejich nový design a vychytávky

Topinkovače a jejich nový design a vychytávky

vyšlo 9.2.2010

Topinkovače nebo toustery či sendvičovače už dnes určitě najdete v každé domácnosti. Kdo by si po ránu nedal pár křupavých toustíků? Výrobci přicházejí se stále novými typy a snídaňovými elektrospotřebiči se trh doslova hemží. Nabídka je široká co do pestrosti sortimentu, jakosti, designu i cen.

 
I vypínače a zásuvky mohou být in

I vypínače a zásuvky mohou být in

vyšlo 8.2.2010

Poněkud opomíjenou a často přehlíženou součástí našich domovů jsou dozajista vypínače a zásuvky. Možná trošku neprávem, vždyť díky modernímu pojetí se mohou stát nejen nutnou částí interiéru, ale také vychytanou dekorací. Výrobci se dnes již doslova předhánějí v trendy úpravách a nápadech, aby je co nejlépe začlenili do našich domovů.

 
Wii Fit – revoluce v zábavě i cvičení

Wii Fit – revoluce v zábavě i cvičení

vyšlo 2.2.2010

Zdají se vám návštěvy fitness center, posiloven a tělocvičen nudné? Neuspokojují vás domácí rotopedy ani steppery a cvičit podle knížky je podle vás přežitek? Pak právě pro vás je tu Wii Fit. Cvičení, které si oblíbíte nejen vy, ale i celá vaše rodina.

 
Rotační smeták pomůže s denním úklidem

Rotační smeták pomůže s denním úklidem

vyšlo 26.1.2010

Mechanické zametače koberců byly úklidovým hitem v 60. letech minulého století. Sloužily na velmi rychlý úklid rozsypaných drobečků na kobercích. Dnes se do našich domácností rotační smetáky vítězně vrací. Nepotřebují totiž elektrický proud ani akumulátor.

 
Magnetické chlazení v ledničce

Magnetické chlazení v ledničce

vyšlo 15.1.2010

Velkými a trvalými žrouty elektrické energie v našich domácnostech jsou lednička a mraznička. Bez nich si už nedokážeme náš život vůbec představit. Nový druh ledniček však může být chlazen magneticky.

 
Vaření na plynu nebo na skle?

Vaření na plynu nebo na skle?

vyšlo 29.12.2009

Moderní varné desky nabízí opravdu velký komfort pro své uživatele. Výrobci neustále zdokonalují a inovují nejen design, ale i funkčnost a tak se k zákazníkovi dostávají velmi kvalitní desky, které mají vysokou účinnost ohřevu, jsou odolné proti oděru a jejich údržba je velmi snadná. Stačí si jen vybrat, zda bude sklokeramická nebo plynová.

 
Vánoční dárky – tipy pro opozdilce

Vánoční dárky – tipy pro opozdilce

vyšlo 21.12.2009

Vánoce jsou doslova za dveřmi a vy ještě stále nemáte všechny vánoční dárky? Patříte k těm, kteří věří intuici na poslední chvíli? Nebo máte trochu zaděláno na lehkou nervozitu, že vše není úplně tak, jak byste si představovali? Máme pro vás pár tipů, které zaručeně zaberou.

 
Vánoce se blíží – překvapte své blízké!

Vánoce se blíží – překvapte své blízké!

vyšlo 8.12.2009

Vánoce se opět o několik dní přiblížily a někteří se už pustili do marketingového průzkumu trhu. Někdo vybírá intuitivně, někdo má raději nápady a možnosti, které mu vánoční trh nabízí jako na tácku. My dnes přicházíme s nabídkou tipů pro zaručeně praktické vánoční dárky, jakými jsou šikovní pomocníci v domácnosti.

 
Chytré hrnce jdou s dobou – šetří čas a peníze

Chytré hrnce jdou s dobou – šetří čas a peníze

vyšlo 29.11.2009

Návrat k domácímu vaření jsme zaznamenali už asi všichni. Navádí k tomu nejen současná ekonomická situace, ale přicházíme také na to, že stravování v restauracích nepatří k právě nejzdravějším. Samozřejmě si chceme domácí vaření zrychlit a hlavně usnadnit. Novinky na trhu - elektrický tlakový hrnec nebo elektrický pomalý hrnec nám to umožní.

 
Žehlicí systém je jako žehlička s intuicí

Žehlicí systém je jako žehlička s intuicí

vyšlo 24.11.2009

Patříte k těm, co umí více žehlit průšvihy než prádlo? Pro někoho je žehlení dobrý odpočinek a pro někoho znamená žehlička téměř mučicí nástroj. Příslušníkům obou skupin mohou přinést netušené výsledky žehlicí systémy s parními generátory.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.