RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Co všechno umí dnešní mikrovlnné trouby

Co všechno umí dnešní mikrovlnné trouby

vyšlo 5.4.2007

Málokterou domácnost si dnes dokážeme představit bez mikrovlnné trouby. Používáme ji k ohřátí jídel i nápojů, ráno rychle ohřejeme čaj, za pár minut připravíme večeři a dokonalejší přístroje využíváme jako teplovzdušné trouby. Čím mikrovlnky konkurují jiným kuchyňským spotřebičům?

 
Kdy se dočkáme HDTV?

Kdy se dočkáme HDTV?

vyšlo 28.3.2007

Hodně se o ní mluví, ale zatím, jak se říká, skutek utek. Alespoň tedy u nás. HDTV nebo-li „High-definition Television“ znamená „televize s vysokým rozlišením“. Účelem tohoto systému, vyvíjeného již od poloviny 80. let 20. století, je přivést na domácí televizní obrazovky kvalitu, která by se vyrovnala klasickém 35 mm filmovému pásu.

 
Jak si vybrat mrazničku?

Jak si vybrat mrazničku?

vyšlo 20.2.2007

Dříve než se vydáte koupit mrazničku, měli byste si rozmyslet, co od ní očekáváte, a podle toho si teprve vybírat. Základní kritéria při nákupu mrazničky jsou spotřeba energie, užitný objem, kvalita, značka a samozřejmě cena.

 
Co prozradí o výrobku energetický štítek

Co prozradí o výrobku energetický štítek

vyšlo 10.2.2007

Energetický štítek je dobrým rádcem a nezbytným pomocníkem při výběru spotřebičů pro naši domácnost. Umožňuje nám, abychom se mezi jednotlivými výrobky lépe orientovali a na základě uvedených údajů vybrali ten nejúspornější. Pravidelné účty za elektřinu pak přestanou být naší noční můrou.

 
Plazmová nebo LCD televize?

Plazmová nebo LCD televize?

vyšlo 6.2.2007

Ploché obrazovky postupně vytlačují staré televizní přijímače z českých domácností. Za svou popularitu vděčí svému modernímu designu, úzkému profilu a tím i možnému umístění na stěnu, ale i novým technologiím. V současnosti si můžeme vybrat mezi plazmovou či LCD obrazovkou. Podívejme se, jaký je mezi nimi rozdíl.

 
Výběr kávovaru na přípravu espressa

Výběr kávovaru na přípravu espressa

vyšlo 27.1.2007

Odpočíváte a máte zrovna chuť na osvěžující šálek voňavé kávy? Stačí jen stisknout tlačítko a přístroj na přípravu espressa se sám postará o lahodný nápoj. K tomu potřebujeme stejně kvalitní kávovar. Ale podle čeho vybírat? Podle ceny nebo renomované značky?

 
Pomocníci do kuchyně – topinkovače a sendvičovače

Pomocníci do kuchyně – topinkovače a sendvičovače

vyšlo 31.12.2006

V Anglii snad nenajdete rodinu, ve které by se při vydatné snídani nepodával dozlatova propečený křupavý toast. Není divu, že právě z tohoto souostroví pochází i samotný vynálezce prvního elektrického topinkovače. Musíme však dodat, že na chutných toastech si již dávno před jeho vynálezem pochutnávali i staří egypťané.

 
Elektrický kráječ

Elektrický kráječ

vyšlo 18.12.2006

Mezi praktické pomocníky, kteří si našli své místo v českých domácnostech, patří bezesporu i elektrický kráječ. Zatímco jeho ruční předchůdce se využíval především na krájení chleba, vlastnosti elektrického kráječe oceníte i při krájení zeleniny, salámů a sýrů.

 
Trilobiti nevyhynuli!

Trilobiti nevyhynuli!

vyšlo 15.11.2006

Když v roce 2001 firma Elektrolux představila první zcela automatický domácí vysavač - model Trilobite, svět byl vzhůru nohama. O rok později robot - vysavač exceloval mezi výrobky takových gigantů jako je Microsoft, Olympus či Hewlett-Packard, když získal ocenění Produkt roku, které je udělováno nejlepším výrobkům v oboru výpočetní techniky za dokonalé a nové řešení výrobku.

 
Vybíráme pračku, aneb čtyři otázky na něž bychom měli znát odpověď

Vybíráme pračku, aneb čtyři otázky na něž bychom měli znát odpověď

vyšlo 10.11.2006

Akční nabídky praček rostou jako houby po dešti. Na trhu se objevují výrobky od renomovaných společností až po zcela neznámé značky, které se liší cenou, velikostí, ale i škálou funkcí a programů. Abychom si vybrali tu správnou, je třeba nejprve zodpovědět následující otázky.

 
Co může nabídnout moderní chladnička

Co může nabídnout moderní chladnička

vyšlo 18.10.2006

Chladničku už dávno nelze vybírat pouze podle objemu a energetické spotřeby. Výrobci dnešních moderních chladniček nabízejí spoustu vychytávek, o kterých je dobré vědět a třeba si je i pořídit.

 
Pod paprsky domácího slunce

Pod paprsky domácího slunce

vyšlo 9.9.2006

Přes lékařská varování, že sluneční paprsky - a to i umělé, tedy záření solária - škodí kůži a že se v tomto směru musí postupovat opatrně, je opálený vzhled stále velkou devizou a patří k "looku" úspěšného člověka. Není divu, že solária pronikla i do domácích podmínek.

 
Pořiďte si bezšňůrový vysavač! Usnadní vám práci

Pořiďte si bezšňůrový vysavač! Usnadní vám práci

vyšlo 24.7.2006

Bez klasického vysavače si lze úklid v domácnosti, zvláště pokud jsou na podlahách koberce, představit jen stěží. Někteří již přišli na to, že je dobré mít k ruce také bezšňůrový vysavač a nemusí se jednat pouze o jeho miniaturní ruční podobu.

 
Centrální vysavače zjednodušují život a hlavně úklid

Centrální vysavače zjednodušují život a hlavně úklid

vyšlo 18.5.2006

Centrální vysavač bohužel nevysává zcela sám, což by nám život zpříjemnilo nejvíce. Oproti klasickému vysavači má ale spoustu výhod a cena už dávno není závratná.

 
Už víte, proč byste si měli pořídit plochou televizi?

Už víte, proč byste si měli pořídit plochou televizi?

vyšlo 10.5.2006

Příznivci novinek možná ani nepřemýšlejí nad tím, proč právě oni si jako první nakupují technické vymoženosti. Novinky s netrpělivostí očekávají a s nadšením nakupují. Ostatní čekají a hledají argumenty, zda právě tato vymoženost stojí za jejich pozornost.

 
Co by měla umět pračka

Co by měla umět pračka

vyšlo 13.2.2006

Automatické pračky jsou dnes na zcela jiné úrovni než „tancující tatramatky“. Dokáží vyprat i vlnu nebo peří a prádlo vyždímají tak, že v něm zůstane méně než 50 % vlhkosti.

 
Vyměňte video za DVD rekordér

Vyměňte video za DVD rekordér

vyšlo 8.2.2006

I konzervativní příznivci videorekordérů si již všimli, že na pultech obchodů jsou vedle DVD přehrávačů také DVD rekordéry. Najdou tyto přístroje využití v našich domácnostech, stejně jako po mnoho let oblíbené videorekordéry?

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.