Garland RMR 62 TRD

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Robotický vysavač iClebo uklidí za Vás!

Robotický vysavač iClebo uklidí za Vás!

vyšlo 12.10.2009

Běhání s vysavačem po bytě je málo oblíbená činnost snad každého z nás, ale pokud za nás po bytě běhá robotický vysavač iClebo, to už je jiná zábava. Díky každodennímu vysávání nečistot se robotický vysavač postará o dokonalou čistotu vašeho domova a vy máte čas na rodinu a přátele.

 
Nový světelný rozměr - LED technology

Nový světelný rozměr - LED technology

vyšlo 6.10.2009

S nástupem 3. tisíciletí se projevily změny globálního myšlení lidstva, snažíme se chovat ekologicky a ekonomicky. Tomuto trendu odpovídají i nové ekologické materiály a technologie.

 
Ideální rozmístění kuchyně

Ideální rozmístění kuchyně

vyšlo 17.9.2009

Kuchyň patří zřejmě k nejfrekventovanějším místnostem v bytě. Soustřeďuje se v ní nejen příprava jídla a společné stolování, mnohdy je ústředním centrem společného dění rodiny. Nároky na vybavení kuchyní jsou pak ovlivněny různými hledisky. Nemalou roli tu hraje pohodlné umístění spotřebičů a praktické využití úložných prostor.

 
Ozvučení rodinného domu a bytu

Ozvučení rodinného domu a bytu

vyšlo 14.9.2009

V dnešním článku Vás seznámíme se současnými moderními možnostmi v oblasti plošného ozvučování a zaměříme se hlavně na ozvučení našich příbytků.

 
Tyčový mixér je šikovný pomocník do každé kuchyně

Tyčový mixér je šikovný pomocník do každé kuchyně

vyšlo 15.8.2009

K dobře vybavené kuchyni určitě patří tyčový mixér. Každá žena si v kuchyni, když je to jen trochu možné, ráda ulehčuje práci. Kvalitní a spolehlivý tyčový mixér určitě ocení každá moderní kuchařka. Je stále po ruce, dá se pověsit na zeď a nezabírá místo.

 
Ideální prostor pro televizi

Ideální prostor pro televizi

vyšlo 23.6.2009

Je jen velmi málo domácností, ve kterých by chyběla televize. Kde má své místo nyní? V minulosti jsme byli zvyklí, že televizní přístroj příliš neměnil tvar, ale najednou se objevily ploché obrazovky. Změna tvaru přináší i nová řešení interiéru, která nabízejí netušené možnosti, ale také nová úskalí.

 
Ledové potěšení s výrobníkem ledu

Ledové potěšení s výrobníkem ledu

vyšlo 20.6.2009

Máte v oblibě ledové nápoje nebo skvěle namíchané nápoje? Pak se doma určitě neobejdete bez přístroje, kterému se říká výrobník ledu. Praktická pomůcka umí vyrobit nejen průzračné a soudržné kostky ledu, ale třeba led granulovaný, kloboučkový, šupinkový nebo ledovou tříšť.

 
Existuje univerzální kuchyňský robot?

Existuje univerzální kuchyňský robot?

vyšlo 12.5.2009

Přáním většiny současných hospodyněk je pořídit si robota, který dělá všechno a přitom je malý a výkonný. Rozhodujícím momentem při nákupu kuchyňského robota, aby člověk neudělal při výběru chybu, je uvědomit si, k jaké práci a pro jak početnou rodinu bude robot sloužit. Je univerzální robot lepším řešením, než si pořídit jednotlivé přístroje?

 
Tři trouby v jedné: Hotpoint-Ariston OPEN SPACE

Tři trouby v jedné: Hotpoint-Ariston OPEN SPACE

vyšlo 31.3.2009

Novinka, kterou představila značka Hotpoint-Ariston na loňském mezinárodním veletrhu kuchyňského vybavení Eurocucina v italském Miláně, dorazila na český trh.

 
Hot-dog maker není jen párkovač

Hot-dog maker není jen párkovač

vyšlo 22.3.2009

Stalo se vám, že při procházce městem zavoní na ulici párek v rohlíku tak svůdně pod nosem, až se neudržíte a jeden si dáte? Kdo má hot-dog rád určitě se mu takový párkovač bude doma hodit. Je stroj na přípravu párků v rohlíku tzv. hot-dog maker šikovný pomocník do domácnosti nebo zbytečnost?

 
Minipračka nejen na cestách

Minipračka nejen na cestách

vyšlo 8.2.2009

Už jste se na delších cestách setkali s otázkou, co se špinavým prádlem? Praní v hotelích zatím není úplnou samozřejmostí a šance, že natrefíte na prádelnu, kde jsou k dispozici pračky na mince, je také v našich končinách dost mizivá. Výborným doplňkem všech cestovatelů, ale i chatařů a chalupářů jsou minipračky – cestovní přenosné pračky.

 
Jak vybírat elektrickou troubu?

Jak vybírat elektrickou troubu?

vyšlo 21.11.2008

Rozhodli jste se pořídit si do kuchyně elektrickou troubu? Pak věřte, že jste vykročili správným směrem - moderní doba si žádá moderní spotřebiče. Současné elektrické trouby přinášejí při vaření nejen větší pohodlí, ale kromě času šetří i vaší kapsu.

 
Už vás dostihla retrománie?

Už vás dostihla retrománie?

vyšlo 7.11.2008

Pokud jste milovníky starých časů a nevíte, kde sehnat nový nábytek s vizáží desítek let starých kousků či fungující elektrospotřebiče vypadající jako z 50. či 60. let, máme pro vás několik tipů, kde levnější i dražší věci v takzvaném retrostylu seženete.

 
Filtrační konvice odstraní chlor i změkčí vodu

Filtrační konvice odstraní chlor i změkčí vodu

vyšlo 18.10.2008

Voda z vodovodního kohoutku je sice velmi přísně kontrolována a je zdravotně nezávadná, mnohde se však lidé potýkají s její vysokou tvrdostí, která způsobuje usazování vodního kamene v kuchyňských přístrojích. Někomu také může vadit nepříjemný zápach a horší kvalita chuti vody zapříčiněná chlórem. Tyto problémy vám pomohou eliminovat či zcela odstranit filtrovací konvice.

 
Tajemství půvabu rustikální kuchyně

Tajemství půvabu rustikální kuchyně

vyšlo 10.9.2008

Rustikální je vlastně selský, chcete-li také tradiční nebo klasický. Kde jinde ve svém domově zažíváme chvíle pohody a klidu, než v kuchyni. Tady jsme si jako malí špunti hráli poblíž máminy sukně, později u kuchyňského stolu mastili domácí úkoly a tady voněly ty nejlepší buchty na světě.

 
Pod modrými paprsky

Pod modrými paprsky

vyšlo 26.8.2008

Zatímco „dívídýčka“ se stala masovou záležitostí a filmy na DVD se prodávají v supermarketech za 38,- korun, pomalu vyvstává otázka, co dál. Nyní to vypadá, že novým vítězem nosičů videa a dat jsou blu-ray disky, jejichž název je mírně zkráceným „blue-ray“, tedy modrý paprsek.

 
Potřebujete novou pračku? Už žádný hluk a vibrace

Potřebujete novou pračku? Už žádný hluk a vibrace

vyšlo 23.8.2008

Víte, co to znamená, když se řekne „šestý smysl“ nebo Fuzzy logic, co je to AquaSteam či BlueTouch? Nabízíme vám přehledný návod, jak se rychle zorientovat v současné nabídce automatických praček na našem trhu.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.