Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Radiobudík dnes umí mnohem více než jen budit

Radiobudík dnes umí mnohem více než jen budit

vyšlo 21.10.2010

Radiobudíky dávno nejsou nevzhledné krabičky s agresivními červenými číslicemi a nekvalitním tunerem. Dnešní přístroje skvěle vypadají a umí toho mnohem více, než si dokážete představit - nabíjet telefon, zobrazit fotky, promítnout čas na zeď, měřit a zobrazit teplotu nebo třeba přehrávat hudbu z pamětové karty nebo flash disku.

 
Elektrický gril a domácí grilování

Elektrický gril a domácí grilování

vyšlo 12.10.2010

Pokud patříte mezi milovníky gurmánských specialit podávaných z rozpáleného grilu, pak už nemusíte čekat na teplé letní večery, abyste své chutě uspokojili. Jednoduše si pořiďte elektrický gril domů a párty s přáteli a chutným pokrmem může začít.

 
Savec domácí aneb mazlíček bez rizika

Savec domácí aneb mazlíček bez rizika

vyšlo 29.9.2010

Mazlíček, o kterém bude řeč, se vymyká jakýmkoli představám o chovaném zvířátku. Nepotřebuje se venčit, neštěká, nemňouká, nevyžaduje plnou misku ani naši pozornost. Naopak! Přijde, jen když my sami chceme a žere to, čeho se potřebujeme zbavit. Ideální. Pokud chcete mít zároveň klid i dobrý pocit z úklidu, pořiďte si savce domácího, jinak také přezdívaného centrální vysavač.

 
Americká lednice nabízí stále dokonalejší vymoženosti

Americká lednice nabízí stále dokonalejší vymoženosti

vyšlo 14.9.2010

Americké lednice přinášejí do našich domácností kromě běžných funkcí klasické lednice také nejrůznější technické vymoženosti, které mění kvalitu v exklusivitu. Americké chladničky bývají vybaveny nápojovými stanicemi, osvětleným domácím minibarem nebo tvořiči ledu včetně sekáčku na něj. Novinou nejsou ani pivní pípy, zabudované rádio případně TV.

 
Elektrické lišty a systém flexibilních zásuvek

Elektrické lišty a systém flexibilních zásuvek

vyšlo 7.9.2010

Už se vám stalo či vás nazlobilo, že všechny zásuvky v dosahu, a to nejen v kuchyni, byly už totálně obsazené nebo zrovna ten nejpotřebnější spotřebič k patřičné zásuvce prostě nedosáhl? Užitečné řešení se nabízí v podobě mobilních zásuvek. Jde o systém elektrických lišt a zásuvek s rozdílnou délkou, které je možné podle potřeby rozmístit nebo přidávat.

 
Odšťavňovače připraví fresh ovocné nápoje a koktejly

Odšťavňovače připraví fresh ovocné nápoje a koktejly

vyšlo 31.8.2010

Všichni dobře známe význam šťáv z čerstvého ovoce pro naše trávicí ústrojí. Výživoví odborníci radí častou konzumaci ovocných a zeleninových šťáv, protože jejich výživné i minerální látky včetně důležitých vitaminů jsou vstřebány do těla rychleji. Nejlepší jsou šťávy, které si připravíme doma sami pomocí odšťavňovačů a ovocných lisů.

 
Rychlovarná konvice nesmí v kuchyni chybět

Rychlovarná konvice nesmí v kuchyni chybět

vyšlo 17.8.2010

Bez rychlovarné konvice si už valná většina z nás svůj život vůbec nedokáže představit. Jednoduše zapnete tlačítko a za chvíli máte vroucí vodu, žádné složité přípravy a zdlouhavé čekání. I díky stálému zájmu zákazníků je jich na trhu celá řada v nejrůznějším barevném provedení, v různých velikostech a variantách.

 
Parní pračka vypere důkladněji, tišeji a s nižšími náklady

Parní pračka vypere důkladněji, tišeji a s nižšími náklady

vyšlo 10.8.2010

Parní pračky posouvají technologii praní zase o krok dále. Parní generátor těchto praček mění totiž vodu běžné teploty v páru. Technologie parního praní spočívá v tom, že pára přirozeně uvolňuje vlákna. Umožní tak pracímu prostředku proniknout více do hloubky a odstranit třeba i velmi odolné skvrny. Už si také nemusíte dělat starosti kvůli vysokým účtům za energie.

 
Minipub aneb domácí výčep může být i součástí lednic

Minipub aneb domácí výčep může být i součástí lednic

vyšlo 3.8.2010

Parné letní dny přivedou leckoho na nápad zajít na pivko do oblíbené letní hospůdky, ale co když to není z nějakého důvodu možné? Naštěstí už nejste odkázáni jen na „lahváč“ z lednice, případně na legendární 7. schod sklepa svého domova. Chuť dobře stáčeného piva v orosené sklenici si můžete dopřát i v pohodlí domova z minipubu.

 
Pultové neboli truhlicové mrazáky šetří energii i peněženku

Pultové neboli truhlicové mrazáky šetří energii i peněženku

vyšlo 27.7.2010

Pultové mrazáky mají svůj význam ve větších domácnostech, které často zpracovávají a uchovávají větší množství potravin, a nemusí to být jen přebytky ze zahrádky nebo zabijačkové sezónní zásoby. Mrazáky ocení všichni, kteří jsou zvyklí nakupovat v delších časových intervalech.

 
Vodní vysavače, mokré vysávání a šamponování

Vodní vysavače, mokré vysávání a šamponování

vyšlo 20.7.2010

Voda je nejznámější způsob odstraňování prachu připomínající přírodní efekt čistého vzduchu po dešti. Vysavače s vodním filtrem fungují tak, že vzduch s prachem nejprve cestuje hadicí do nádoby naplněné vodou. Ohromná vodní bouře vytvořená separátorem následně oddělí z nasátého vzduchu nečistoty.

 
Jak uklízí robotické vysavače?

Jak uklízí robotické vysavače?

vyšlo 13.7.2010

Trend robotických vysavačů dorazil i k nám. Nová technologie nabízí bezpracný úklid podlahy a robotické vysavače získávají stále více popularity. Nastal čas, přiblížit si robotické vysavače blíže a podívat se, co nám mohou nabídnout.

 
Jak pečovat o myčku nádobí

Jak pečovat o myčku nádobí

vyšlo 8.7.2010

Myčka na nádobí je v současné době nedílnou součástí mnoha domácností. Pro správnou údržbu a čištění myčky na nádobí se hned při koupi seznamte s pokyny výrobce, které bývají uvedeny v návodu k obsluze, případně se ptejte přímo prodejce. Podaří se vám tak snížit spotřebu elektřiny a zvýšíte tak životnost své myčky nádobí.

 
Minichladnička nejen na chalupu

Minichladnička nejen na chalupu

vyšlo 7.7.2010

Služby minichladničky v letním období oceníte na cestách ať už při výletech autem, v karavanu nebo při pobytu v rekreačních chatách, neboť je vhodná pro přepravu všech druhů potravin či nápojů, případně pro převoz léčiv. Je možné ji nainstalovat také do kanceláří nebo hotelových pokojů.

 
Vybíráme elektrický zubní kartáček

Vybíráme elektrický zubní kartáček

vyšlo 22.6.2010

Základním účelem čištění zubů je odstranění plaku. Čistíte si zuby klasickým zubním kartáčkem nebo v moderním duchu elektrickým, kterému se říká také sonický? Zní to možná tajemně, nejde však o výkon, ale o skutečnost, že při čištění elektrickým kartáčkem vzniká také zvuk. Sonický pochází z anglického slova sonic – zvuk.

 
Multifunkční hrnec - to je nástup nové generace spotřebičů

Multifunkční hrnec - to je nástup nové generace spotřebičů

vyšlo 17.6.2010

Multifunkční přístroje jsou v kuchyni vítanými pomocníky. Není divu, když umí vařit, dusit, zapékat, fritovat a ještě k tomu upravit v jednom čase nad sebou v patrech několik pokrmů najednou. Možná jste je ještě neobjevili anebo nejsou ve vaší domácnosti ještě stále dostatečně doceněny.

 
Centrální vysavače a speciální příslušenství

Centrální vysavače a speciální příslušenství

vyšlo 25.5.2010

Není pochyb o tom, že centrální vysavače jsou zařízení, která výrazně zjednodušují úklid v domácnosti. Je nad slunce jasná jejich nejdůležitější výhoda, že všechen prach a nečistoty jsou vysáváním odvedeny mimo obytný prostor. Pokrok jde dopředu neuvěřitelným tempem, a tak i příslušenství vysavačů nabízí stále nové vychytávky a užitečné doplňky.

 
< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.