Garland RGG 41

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Pohlcovač vlhkosti

Pohlcovač vlhkosti

vyšlo 27.12.2007

Nadměrná vlhkost v domě je nepochybně velmi nepříjemná. Může mít za následek například narušení omítek, nátěrů, textilií a nábytku, korozi kovových součástí a v neposlední řadě vznik plísní, které mohou negativně ovlivňovat zdraví obyvatel domu či napadat potraviny.

 
Jak vybírat rychlovarnou konvici

Jak vybírat rychlovarnou konvici

vyšlo 4.12.2007

Rychlovarná konvice je jedním z nejpopulárnějších a nejpoužívanějších spotřebičů, který dnes nechybí snad v žádné kuchyňské výbavě moderní domácnosti. A tak není divu, že trh předkládá jejich široký výběr, co se týče typu, velikostí i tvarů. Podívejme se, na co se při její koupi zaměřit.

 
Kupujeme plazmovou televizi

Kupujeme plazmovou televizi

vyšlo 27.10.2007

Dnes už bychom u nás jen stěží našli domácnost bez televize. Zábavní technika, nabízející pasivní odpočinek i rozptýlení, doslova pronikla do celého spektra všech sociálních vrstev. A zatímco ti méně majetní se spokojí s „klasikou“, jedinci, sledující trend a vývoj nových technologií, volí mnohem elegantnější řešení – rozměrné plazmové televize.

 
Kupujeme LCD televizi

Kupujeme LCD televizi

vyšlo 19.10.2007

Většina mladých rodin, sledujících poslední trendy ve světě technologií, se dnes již může pochlubit novou generací plochých televizorů. I díky blížící se digitalizaci jsou v domácnostech stále častěji klasické televizní přijímače nahrazovány plazmovými a LCD obrazovkami. A právě na ty druhé jmenované se dnes zaměříme.

 
Zařizujeme kuchyni od A do Z

Zařizujeme kuchyni od A do Z

vyšlo 2.10.2007

Zařizování kuchyně představuje běh na dlouhou trať. Vymyslet vše tak, aby byla nejen praktická, ale zároveň estetická a kvalitní, není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Podívejme se alespoň ve zkratce, co nás v takovém případě čeká a na co bychom neměli zapomenout.

 
Výběr telefonního přístroje

Výběr telefonního přístroje

vyšlo 31.8.2007

Mobilních telefonů jsou na trhu stovky typů. Jaká je možnost výběru telefonu připojeného „na pevno“? Musí se spotřebitel spokojit pouze s nabídkou pronajatého přístroje od operátora nebo si může vybrat sám?

 
Je libo šálek dobré překapávané kávy?

Je libo šálek dobré překapávané kávy?

vyšlo 17.8.2007

Je tomu již přes patnáct let, co překapávače doslova zaplavily český trh. S postupem času sice vzrostla obliba kávovarů na espreso, přesto však není třeba na překapávač zcela zanevřít. I dnes se dá v kvalitním přístroji připravit vynikající káva, která je navíc mnohem zdravější, než stále hojně rozšířený klasický český „turek“.

 
Vybíráme zvlhčovač vzduchu

Vybíráme zvlhčovač vzduchu

vyšlo 13.8.2007

Vlhkost vzduchu má velký význam pro náš zdravotní stav a dokonce ovlivňuje pracovní výkon. V obytných prostorách lékaři doporučují padesátiprocentní vzdušnou vlhkost.

 
Vaříme v malém

Vaříme v malém

vyšlo 24.7.2007

Ať už si zařizujeme malý kuchyňský koutek na chalupě, v zaměstnání, či jen bydlíme v jednočlenné domácnosti, jednou z variant, která nám nepochybně vyvstane na mysli, je pořízení si menšího vařiče. Nejen, že tím ušetříme cenné místo na pracovní desce, ale zároveň budeme mít spotřebič, který zcela plnohodnotně zastoupí své větší kolegy.

 
Klimatizace, ta se bude hodit…

Klimatizace, ta se bude hodit…

vyšlo 18.7.2007

Příjemné klima v obytné místnosti bez ohledu na počasí je základem lidského komfortu. Zatím co vytápění je od dob vynálezu pece a krbu samozřejmostí, chlazení se v našich zeměpisných šířkách stává běžným teprve nyní. Tropická vedra zasahující v poslední době i střední Evropu napovídají, že klimatizovat bude brzy nejen komfortem, ale přímo nezbytností.

 
Kupujeme vysavač

Kupujeme vysavač

vyšlo 17.7.2007

Luxování nepatří zrovna k nejoblíbenějším domácím činnostem, a snad právě proto je důležité vybrat takový vysavač, se kterým odvedeme práci rychle a kvalitně. Ani to však není jednoduché. Ze všech stran na nás útočí řada firem, která nás prostřednictvím reklam a poutačů přesvědčuje, že právě ten jejich přístroj je nejlepší. Ještě než uvěříte, přesvědčte se, zda tomu skutečně tak je.

 
Žehlicí automat

Žehlicí automat

vyšlo 13.7.2007

Také váš manžel potřebuje denně čistou košili, ale vás už z toho věčného žehlení límečků přemáhá pocit beznaděje? Pak si pořiďte domů žehlicí dámu vašich snů. Ale pozor, nejedná se o žádnou hospodyňku, která by k vám pravidelně docházela. Tu, o které bude řeč, můžete schovat do komory a vytáhnout ji, kdykoliv pro ni máte práci.

 
Ventilátor – vítané osvěžení pro letní dny

Ventilátor – vítané osvěžení pro letní dny

vyšlo 9.7.2007

Letní vedra mohou být velmi úmorná, nehledě na to, zda jste v práci nebo doma. Klimatizace se v našich zemích zatím příliš nerozšířila, ať už z důvodů finančních, energetických či zdravotních, neboť přechody z chladu do tepla nejsou pro naše tělo příznivé. Mnohdy je pocit horka v místnosti způsoben prostě tím, že se vzduch nepohybuje. Tady pomůže ventilátor.

 
Vybíráme žehličku – novinky na trhu

Vybíráme žehličku – novinky na trhu

vyšlo 27.6.2007

Zbavit se špinavého prádla je hračka. Výkonné pračky zvládnou vyprat a usušit prádlo bez naší přítomnosti, ale pověšení a žehlení stejně zabere čas. Moderní technologie už našla řešení, jak žehlením strávit času co nejméně.

 
Jak vybírat myčku nádobí

Jak vybírat myčku nádobí

vyšlo 8.6.2007

Přestože patří myčka nádobí dnes již ke standardnímu kuchyňskému vybavení, stále se vyskytují názory, že je jen dalším zbytečným spotřebičem v domácnosti. Avšak kdo jednou objevil její kouzlo, už nedokáže pochopit, jak se bez ní mohl dříve obejít. Podívejme se, na co bychom se měli při výběru tohoto kuchyňského pomocníka zaměřit.

 
Domácí elektrická vinotéka

Domácí elektrická vinotéka

vyšlo 20.4.2007

Ačkoliv nápojem číslo jedna u nás zůstává pivo, spotřeba vína v České republice postupně roste. A nejde přitom jen o kvantitu, zvyšuje se i náročnost spotřebitelů. Stále více lidí si kupuje kvalitní značková vína a rozšiřuje se také jakási vinná kultura, tedy povědomí o tom, jak víno správně konzumovat a uchovávat.

 
Co možná nevíte o centrálních vysavačích

Co možná nevíte o centrálních vysavačích

vyšlo 11.4.2007

S tímto pojmem se setkala již řada z vás, spokojených uživatelů, ale je tu hodně i těch, kteří nevědí, o co se jedná, jak to funguje a kolik to stojí. Pro osvětlení musíme trochu do minulosti.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.