Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Proč vysávat centrálními vysavači BEAM

Proč vysávat centrálními vysavači BEAM

vyšlo 14.11.2011

Již od roku 1996 se můžete na českém trhu setkávat s firmou EKOELEKTRO® zabývající se prodejem centrálních vysavačů pro domácnosti, administrativní budovy, ubytovací zařízení i průmyslové objekty. Od roku 2000 se firma pyšní titulem nejúspěšnějšího prodejce centrálních vysavačů Beam a je držitelem ocenění TOP a DEALER.

 
Beam Goes Green

Beam Goes Green

vyšlo 14.11.2011

Firma EKOELEKTRO® má ve své bohaté nabídce centrálních vysavačů speciální edici Beam Goes Green. Tuto sestavu od firmy Electrolux tvoří centrální vysavač SC335LCD a kompletní vysávací sada Progression s regulací výkonu. Jde o absolutní špičku v oblasti centrálního vysávání.

 
Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak  na to?

Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak na to?

vyšlo 9.11.2011

Určitě také nechcete platit za elektřinu a plyn více, než je nutné. Mnoho lidí kvůli stále se zvyšujícím cenám energií přešlo ke společnosti, která jim nabídla nejnižší ceny a lepší služby. Jako zákazník máte právo volby, tak proč jej nevyužít? Dodavatele elektřiny i plynu může změnit každý a není to tak složité, jak by se mohlo zdát.

 
Elegantní stojany na CD a DVD

Elegantní stojany na CD a DVD

vyšlo 13.10.2011

Už vás také přestává bavit, jak se vám doma hromadí kupy nejrůznějších CD a DVD nosičů, které jste nasbírali za posledních pár let? Mnohdy ani nevíme, jestli jsou naše nebo od někoho půjčené, co je na nich nahráno a už vůbec nás nenapadá kam je všechny uložit. Jestliže si jich chcete v budoucnu ještě užít, pořiďte si vhodný stojan nebo pořadač, který jednou pro vždy zatočí s nepořádkem.

 
Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

vyšlo 16.9.2011

Kdo z vás by si nepřál, abyste měli doma vždy uklizeno, když ráno vstanete, abyste měli připraveno čerstvé pečivo a svoji oblíbenou kávu, když začne pršet, tak abyste měli jistotu, že jsou zavřena všechna okna, když je nedostatek vláhy, abyste měli zalitu zahradu, když začne silný vítr, aby byly zataženy venkovní markýzy a vytaženy všechny žaluzie nebo aby byl váš dům v bezpečí, když nejste doma.

 
Retro vypínače nejen do retro domácnosti

Retro vypínače nejen do retro domácnosti

vyšlo 15.9.2011

Každý, kdo podlehl kouzlu retro designu a rád se doma obklopuje věcmi, které jej při pohledu navracejí do dětství, by se měl zaměřit nejen na viditelné kusy nábytku, ale také na detaily. Takové domácnosti, chatě či chalupě by neměly chybět například retro vypínače, jejichž vzhled je naprosto věrohodný, ale funkčnost tentokrát již stoprocentní.

 
Stropní odsavače par

Stropní odsavače par

vyšlo 13.9.2011

Ne vždycky se z kuchyně linou jen příjemné vůně, občas se stane, že se nám povede i něco připálit. Takového zápachu se samozřejmě chceme co nejdříve zbavit. Otevřené okno příliš nepomáhá, vyhráno tak mají ti, kdo si domů pořídili stropní odsavač, který zajistí co nejrychlejší odsání výparů z místnosti.

 
3D televize aneb 3D kino u vás doma

3D televize aneb 3D kino u vás doma

vyšlo 31.8.2011

Chodíte rádi do kina na 3D filmy? A chtěli byste mít stejný zážitek jako z 3D kina i při sledování filmů u vás doma? V dnešní době je to již téměř možné, stačí si pořídit speciální trojrozměrnou, tedy 3D televizi, která je mezi televizemi revoluční novinkou. Vyznat se v jejich nabídce je ale téměř nadlidský výkon, proto si o 3D televizích něco povíme.

 
Domácí zmrzlinové království

Domácí zmrzlinové království

vyšlo 20.8.2011

Zmrzlina - nejoblíbenější pochoutka malých i velkých. Naštěstí ani výrobci kuchyňských pomocníků nezapomněli na naše mlsné chuťové buňky, a tak si dnes můžeme pořídit malý domácí výrobník zmrzliny, který osladí život nám i celé naší rodině.

 
Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

vyšlo 2.8.2011

Co je to vlastně inteligentní domácnost? Jedná se v podstatě o jistou automatizaci domácnosti ve smyslu úspory času či sekvence kroků, které se mohou dělat samy bez vaší osobní přítomnosti. V obecné rovině by to měla být schopnost z libovolného místa, přímo nebo dle doporučení a souvztažností, ovládat jakékoli elektrické spotřebiče, měnit jejich nastavení, editovat, rozvíjet, doplňovat atd.

 
Pomůcky pro letní servírování a stolování

Pomůcky pro letní servírování a stolování

vyšlo 14.7.2011

Léto je časem, kdy si nejvíce z celého roku vychutnáváme venkovní stolování. Taková večeře na zahradě má úplně jinou atmosféru - u jednoho stolu se schází rodina, přátelé a známí. Abychom si mohli náležitě vychutnat všechny možné dobroty, je třeba se vybavit vhodnými pomocníky pro servírování jídel. Nabídka trendy doplňků je dnes opravdu široká.

 
Odvlhčovače vzduchu pro účinný boj s plísněmi

Odvlhčovače vzduchu pro účinný boj s plísněmi

vyšlo 13.7.2011

Nadměrná vlhkost v domě je nejen nepříjemná, ale také nebezpečná. Především má neblahý vliv na naše zdraví a také výrazně zkracuje životnost stavby. Boj s vlhkostí není lehký, je totiž třeba odstranit její příčiny, a to není vždy možné. V tom případě je dobré vyslat do boje odvlhčovač vzduchu, který má nad vlhkostí jednoznačně navrch.

 
Hody z raclettového grilu

Hody z raclettového grilu

vyšlo 10.7.2011

Je tady doba zahradních večírků a posezení s rodinou či přáteli u společného grilování. Chcete-li i letos oslnit své hosty a pohostit je něčím netradičním, máme pro vás výborný tip. Na raclettovém grilu připravíte speciality, kterými nepohrdnou chuťové buňky ani toho nejnáročnějšího gurmána.

 
Rychlovarné konvice Vitek, to je elegance v kuchyni

Rychlovarné konvice Vitek, to je elegance v kuchyni

vyšlo 5.7.2011

Pomocí moderních technologií vytváříme spolehlivou techniku pro novou kvalitu života našich zákazníků. Značka Vitek je výrobce elektrických spotřebičů, který kombinuje nejnovější technologie v oblasti designu a výroby. Evropská kvalita a spolehlivost s unikátním designem dává těmto výrobkům vlastní, snadno rozpoznatelný styl za výhodnou cenu.

 
Retro poslech hudby - retro gramofony a rádia

Retro poslech hudby - retro gramofony a rádia

vyšlo 2.6.2011

Veškeré věci podléhají módním trendům a nejinak je tomu i v oblasti spotřební elektroniky. V kurzu je nyní retro, všechny milovníky hudby a starých časů tak jistě potěší retro rádia a přehrávače, které vypadají jako z dob našich dědečků a babiček. Elektronika ukrytá uvnitř už ovšem tak zastaralá není a vy si tak můžete užívat kvalitního zvuku současnosti.

 
Vybíráme sporák. Plyn, elektřina nebo kombinace?

Vybíráme sporák. Plyn, elektřina nebo kombinace?

vyšlo 28.4.2011

Stojíte před úkolem vybrat nový sporák a nevíte si rady? Pak vězte, že na trhu najdete skutečně širokou nabídku a to jak sporáků plynových, elektrických tak i kombinovaných. Výrobci se dnes doslova předhánějí v tom, kdo nabídne lepší produkt v co nejzajímavějším provedení a s těmi nejnovějšími technologiemi.

 
Přenosné televize na cesty i na chalupu

Přenosné televize na cesty i na chalupu

vyšlo 14.4.2011

Také máte někdy problém dohodnout se s partnerem, na jaký program se budete v televizi koukat? Je vám líto, že během vaření nemůžete sledovat svůj oblíbený seriál? Jedete na chalupu, kde není televize, a víte, že zrovna dávají film, který jste chtěli vidět? Nezoufejte, skvělým řešením je přenosná televize, která může být všude s vámi.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.