Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

vyšlo 8.11.2012

Úbytek denního světla během zimních měsíců má negativní dopad na lidskou psychiku. Dny se zkracují a to má vliv na naši náladu. Pokud tedy řešíte, jak dostat více světla do vašeho interiéru a nemáte zrovna v plánu nějaké stavební úpravy, pak si musíte pomoci umělým osvětlením. Moderní svítidla, lampy a lustry rozzáří každý interiér.

 
Tipy na vánoční dárky – spotřebiče Maxwell, kvalita za skvělou cenu

Tipy na vánoční dárky – spotřebiče Maxwell, kvalita za skvělou cenu

vyšlo 31.10.2012

Za spotřebiči produktové řady Maxwell se neskrývá nic jiného než roky prověřená a spotřebiteli na celém světě velmi oblíbená značka Vitek. Tak jako Vitek nabízí nejvyšší kvalitu svých výrobků, tak i produkty Maxwell překvapí svou kvalitou za velmi příznivou cenu. Design těchto výrobků je koncipován netradičním netuctovým způsobem, z obyčejného elektrického spotřebiče se tak v domácnosti stává doslova módní doplněk, který navíc věrně slouží, šetří energii a je spolehlivý.

 
Proč je dobré mít sušičku? Ušetří místo, čas a zmírní problémy alergiků

Proč je dobré mít sušičku? Ušetří místo, čas a zmírní problémy alergiků

vyšlo 17.10.2012

Pokud hledáte perfektního pomocníka, který by vám ulehčil starost o domácnost v nadcházejících nevlídných podzimních dnech, pořiďte si sušičku prádla. Venku je chladno, skoro pořád prší a vy už nevíte, kam prádlo pověsit, aby co nejrychleji uschlo? Sušička je elegantním řešením, díky kterému výrazně ušetříte nejen svůj čas, ale i námahu.

 
Vitek Winx - spotřebiče pro malé víly s motivy oblíbeného seríálu

Vitek Winx - spotřebiče pro malé víly s motivy oblíbeného seríálu

vyšlo 8.10.2012

Značka Vitek představuje zcela novou kategorii spotřebičů, spotřebiče pro děti s pohádkovými motivy – Vitek Winx. Tato kolekce spotřebičů s motivy oblíbeného kresleného seriálu Winx obsahuje jasnou emoci a je plně koncipována ve stylu animovaného seriálu. Světlé barvy, originální vzory a „magické“ funkce vytvářejí atmosféru pohádek, kde se každá dívka cítí jako víla.

 
Jak vybrat tu správnou žehličku?

Jak vybrat tu správnou žehličku?

vyšlo 1.10.2012

Když se řekne žehlení, každá žena si představí hromadu prádla, v ruce žehličku a několik ztracených hodin. Ale zvolíte-li správného pomocníka, respektive správnou žehličku, můžete si práci usnadnit. Nabídka žehliček na trhu je poměrně pestrá a zorientovat se v ní je těžké. Jak vybrat žehličku, která naplní vaše očekávání, ale přitom příliš nezasáhne do vaší peněženky? Na to se podíváme v dnešním článku.

 
V dřevostavbě je centrální vysavač doma

V dřevostavbě je centrální vysavač doma

vyšlo 12.9.2012

Jako výkonný, tichý a praktický pomocník se v domácnostech centrální vysavač osvědčuje už déle než půl století. Nejen usnadňuje udržování čistoty v bytě či rodinném domě, ale hlavně tak činí se zcela mimořádnou účinností, pohodlně a bez víření prachu.

 
Chladničky, které rychle vychladí a ještě zničí bakterie

Chladničky, které rychle vychladí a ještě zničí bakterie

vyšlo 9.8.2012

Pokrok, inovace a moderní technologie se nevyhýbají ani domácím spotřebičům, a tak fanoušky technických novinek nepřekvapí, že dnešní chladničky mají, kromě klasických funkcí a úložných prostor, také filtry ničící bakterie, výrobníky ledu, rychlochladící přihrádky, dokovací stanici pro iPod nebo dokonce vestavěnou televizi. Vše s minimální spotřebou energie.

 
Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

vyšlo 4.8.2012

Stojí vaše chata nebo chalupa mimo civilizaci, uprostřed luk a lesů? Mnozí vám tuto romantiku jistě závidí, ale vy víte, že to má i svá úskalí. Tím hlavním problémem je, že není možné ji napojit na elektrické vedení. Záchranou v tomto případě může být kvalitní elektrocentrála, která zastoupí funkci dlouhodobého zdroje elektrické energie.

 
Zdravější domov s centrálním vysavačem

Zdravější domov s centrálním vysavačem

vyšlo 25.7.2012

V souvislosti s různými drobnými elektrospotřebiči pomáhajícími s provozem domácnosti, bývají diskutovány rozličné kvality. Například schopnost nepoznamenat činností stroje hygienické limity, především pokud jde o míru případného znečištění a také hlučnost provozu. Když se v tomto směru prokáže nezávadnost, je vlastně vyhráno a výrobce i spotřebitel si spokojeně oddychnou.

 
Výběr plynové varné desky. Jaké jsou novinky?

Výběr plynové varné desky. Jaké jsou novinky?

vyšlo 30.5.2012

Přestože se dnes do popředí dostávají elektrické sklokeramické či indukční varné desky, spousta lidí stále dává přednost vaření na plynu. U mnohých je to možná otázka zvyku, ale řada domácností vidí jednoznačnou výhodu v možnosti rychlé a přesné regulace teploty. Pokud jste se také rozhodli pořídit si novou plynovou varnou desku, je následující článek právě pro Vás.

 
Audio do koupelny – jaké vybrat rádio a reprosoustavu?

Audio do koupelny – jaké vybrat rádio a reprosoustavu?

vyšlo 29.5.2012

Pokud jste milovníky hudby a neobejdete se bez ní ani ve sprše, nabízí se vám dvě možnosti, jak ozvučení v koupelně realizovat. Buď můžete koupelnu během rekonstrukce vybavit vestavnou reproduktorovou soustavou, nebo si do již zavedené koupelny pořídit volně stojící rádio nebo přehrávač. Ať tak či onak, váš hudební doprovod musí být vodotěsný!

 
Fondue není pouze jídlo

Fondue není pouze jídlo

vyšlo 18.5.2012

Každý milovník fundue vám řekne, že nejde pouze o jídlo, ale doslova o obřad. K fondue je vždy potřeba určitá atmosféra, správné ingredience a hlavně ten správný fondue set. Možná jste dosud nevěděli, že i mezi jednotlivými soupravami existují rozdíly.

 
Elektronické zabezpečovací systémy

Elektronické zabezpečovací systémy

vyšlo 15.5.2012

Řada lidí si na hlídání pozemku a majetku pořizuje psa, což je jistě dobrá volba. Žádný pes ale nedokáže uhlídat vše a být na několika místech najednou. Pro dokonalou bezpečnost interiéru i exteriér domu je dobré si pořídit elektronický zabezpečovací systém. Ten totiž nikdy neusíná, je stále ve střehu a plní tak funkci moderního hlídacího psa.

 
Spotřebiče do rustikální kuchyně

Spotřebiče do rustikální kuchyně

vyšlo 25.4.2012

Pokud se rádi obklopujete starými věci a okouzlil vás nábytek našich babiček, jsou pro vás rustikální kuchyně jako stvořené. Rustikální neboli selský styl dnes už nenajdete jen na chatách a chalupách, setkáte se s ním i v městských bytech. Aby byl dojem venkova co nejdokonalejší, je třeba vybrat spotřebiče ve stejném stylu, které skvěle doplní kuchyňskou linku.

 
Newag slaví 19 let a nabízí vysavač Garagevac se slevou 19 %!

Newag slaví 19 let a nabízí vysavač Garagevac se slevou 19 %!

vyšlo 24.4.2012

Společnost Newag s.r.o., přední dodavatel centrálních vysavačů, působí na trhu již 19 let. Pro návštěvníky Mezinárodního stavebního veletrhu IBF v Brně proto připravila mimořádnou nabídku - malý centrální vysavač Garagevac se slevou 19 %! Pro získání slevy stačí do objednávky na stránkách www.garagevac.cz zadat kód 398d684s.

 
Vařiče vajíček zvládnou i volská oka

Vařiče vajíček zvládnou i volská oka

vyšlo 9.4.2012

Pokud je pro vás bohatá snídaně základem, bez něhož si nedovedete představit začátek dne, určitě se vám čas od času na talíři objeví i klasické vařené vajíčko. Skvělým pomocníkem pro přípravu takovéto vydatné snídaně vám může být vařič vajec, neboli „vejcovar“, který vajíčka uvaří správně a přesně podle vaší chuti.

 
Vaflovače a jiní pomocníci pro sladkou snídani

Vaflovače a jiní pomocníci pro sladkou snídani

vyšlo 27.3.2012

Den by měl začínat snídaní, mnoho lidí se ale vymlouvá, že na přípravu snídaně zkrátka nemá čas. Chutnou snídani si však můžete s chytrými elektrospotřebiči – vaflovači, palačinkovači nebo toustovači - připravit za několik málo minut. Na trhu dnes najdete celou řadu nejrůznějších kuchyňských pomocníků, kteří šetří čas, práci a připraví vám neodolatelnou sladkou snídani.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.