Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Elektronika, spotřebiče

Vyhledávání článků
Jak zlepšit ovzduší v domácnosti? Pomocí domácí čističky vzduchu

Jak zlepšit ovzduší v domácnosti? Pomocí domácí čističky vzduchu

vyšlo 30.10.2021

Určitě máte často obavy o to, co vaše tělo přijímá prostřednictvím jídla a pití. Ale myslíte při tom také na to, co dýcháte? Vzduch, který dýcháme, je stejně důležitý, jako zdravá strava. Nebojte se proto investovat do svého zdraví a pořiďte si ideálního pomocníka do domácnosti - čističku vzduchu. Tento spotřebič vás určitě překvapí mnohými výhodami. Přesvědčte se sami.

 
Jak vybírat akumulátorový vysavač? Sledujte výdrž baterie, dobu nabíjení i kapacitu baterie

Jak vybírat akumulátorový vysavač? Sledujte výdrž baterie, dobu nabíjení i kapacitu baterie

vyšlo 21.10.2021

Akumulátorové vysavače jsou velmi praktické z hlediska skladnosti, jednoduchosti ovládání a jejich mobility. Bezdrátové vysavače lze používat kdekoliv - doma, v autě, na chatě i na cestách. Při výběru však buďte opatrní, abyste nebyli některými parametry později zaskočeni.

 
Multifunkční elektrické hrnce - jaké jsou jejich výhody?

Multifunkční elektrické hrnce - jaké jsou jejich výhody?

vyšlo 25.9.2021

Tlakový hrnec, hrnec na polévku, parní hrnec, hrnec na omáčky…Někdy je náročné vybavit kuchyň plnohodnotně, aniž by se vám skříňky neotevíraly pod náporem všemožného kuchyňského náčiní. Je třeba na to jít chytře a spojit několik spotřebičů do jednoho. Příkladem mohou být elektrické hrnce, které mnohdy zvládají několik různých funkcí, díky nimž ušetříte spoustu místa a navíc si užijete kvalitně připravené jídlo. Co všechno elektrické multifunkční hrnce umí a mají naopak nějaké nedostatky?

 
Přehledné informace o vypínačích a zásuvkách. Vše, co potřebujete vědět

Přehledné informace o vypínačích a zásuvkách. Vše, co potřebujete vědět

vyšlo 27.8.2021

Zorientovat se v nabídce zásuvek a vypínačů nemusí být jednoduché. Pokud si s výběrem nevíte rady, může vám pomoci následující text nebo se můžete poradit ve firmě Tympol Plus, kde vám rádi a ochotně odpoví na vaše dotazy ohledně elektroinstalace. Zároveň si zde vyberete vše potřebné.

 
Znáte výhody elektrických přenosných vařičů? Nemusí být jen na chatu!

Znáte výhody elektrických přenosných vařičů? Nemusí být jen na chatu!

vyšlo 22.7.2021

Elektrické vařiče máme obvykle spojené s létem, kempováním nebo výjezdy na chatu. Moderní varianty však mohou mít i jiné využití a stát se elegantním řešením například do menších kuchyní. Na trhu existuje hned několik variant, z nichž je možné vybírat a ať už využijete vařič jen občas nebo jej budete používat běžně, určitě dbejte na kvalitu. Jaké jsou hlavní výhody přenosných vařičů a jak je to s cenami?

 
Zásuvky v domácnostech – typy, funkce a využití

Zásuvky v domácnostech – typy, funkce a využití

vyšlo 15.7.2021

Dokázali byste spočítat, kolik by byl ideální počet zásuvek pro vaši domácnost? Pravděpodobně byste došli k docela vysokému číslu. Zásuvky jsou podstatnou součástí našich domácností a vybrat správný typ zásuvky vám usnadní zapojení i využití domácích spotřebičů.

 
Vybíráme plynový gril – na co se zaměřit?

Vybíráme plynový gril – na co se zaměřit?

vyšlo 28.4.2021

Krásné počasí a neustále se zvyšující venkovní teploty nás lákají ke společnému posezení s přáteli a s rodinou venku, nejlépe u grilu s lahůdkami. Pokud vám ale gril zatím schází, je nejvyšší čas na jeho pořízení. Jestliže vaše volba padla na gril plynový, máme pro vás několik dobrých tipů, jak zvážit všechny jeho přednosti a případné nevýhody a podle toho vybrat takový, které bude nejvíce vyhovovat právě vašim požadavkům.

 
Jak se liší ceny elektřiny podle krajů? Jak je můžeme ovlivnit?

Jak se liší ceny elektřiny podle krajů? Jak je můžeme ovlivnit?

vyšlo 7.4.2021

Elektřina, která k vám doputuje, je stále jedna, nikterak se neliší, přes to za ni může každý zákazník platit zcela odlišnou cenu. Vysvětlení můžeme hledat hned v několik důvodech. Jedním z nich jsou například rozdílné ceny distribučních poplatků, konečnou cenu pochopitelně výrazně ovlivní volba konkrétního dodavatele elektřiny.

 
Chytré meteostanice vás překvapí - co všechno umí?

Chytré meteostanice vás překvapí - co všechno umí?

vyšlo 23.2.2021

Meteostanice jsou velice praktickým pomocníkem v domácnosti. Někdo může namítat, že stanice, která prostě jen ukáže, kolik stupňů je zrovna venku, není nijak přelomová. Ale meteostanice toho umí mnohem více. Obzvláště ty chytré. V čem jsou odlišné od těch běžných a co všechno umí? Podle čeho je vybírat a komu se vyplatí? V následujícím článku najdete jejich hlavní výhody i informace o tom, za jaké ceny lze stanice pořídit.

 
Vybíráte kuchyňský robot bez ramene? dTest přináší praktické tipy  i postřehy z aktuálního testu

Vybíráte kuchyňský robot bez ramene? dTest přináší praktické tipy i postřehy z aktuálního testu

vyšlo 26.1.2021

Předností kuchyňských robotů bez ramene bývá pestrá nabídka speciálních nástavců. Díky nim pomohou nejen s přípravou těsta, ale i se šleháním, sekáním, mixováním nebo strouháním. Zástupci nezávislé spotřebitelské organizace dTest podrobili důkladným zkouškám 17 modelů a k užitečným tipům na výběr tak přidávají i poznatky o tom, jak si spotřebiče vedly v praxi.

 
Domácí míchané nápoje pro sváteční dny

Domácí míchané nápoje pro sváteční dny

vyšlo 19.12.2020

Tento rok byl pro všechny velice náročný, a tak se těšíme, že alespoň o svátcích v kruhu nebližších na chvíli vydechneme a zažijeme pohodovou a uvolněnou atmosféru. Tu si můžeme vychutnat i s oblíbeným koktejlem, na jehož přípravu využijeme čerstvou perlivou vodu přichystanou v domácím výrobníku.

 
Top 10 tipů na praktické dárky do domácnosti, které pod stromečkem udělají radost

Top 10 tipů na praktické dárky do domácnosti, které pod stromečkem udělají radost

vyšlo 8.12.2020

Pantofle a ponožky jsou klasikou, která pod stromečkem snad nikdy nechybí. Ale takové praktické dárky na mysli tentokrát nemáme. Přinášíme několik nápadů na praktické dárky do domácnosti, které obdarovaný určitě ocení. Jedná se o velké pomocníky a opravdu hodnotné dary, s nimiž vykouzlíte nejeden úsměv. Podívejte se na Top 10 tipů na dárky pro snadný úklid i do kuchyně.

 
Tipy na vánoční dárky – praktické, designové, měkké i voňavé

Tipy na vánoční dárky – praktické, designové, měkké i voňavé

vyšlo 2.12.2020

Každý rok pro vás připravujeme několik článků s tipy na vánoční dárky pro vás a vaše blízké. Ani letos tomu není jinak, a tak se můžete opět těšit na příval inspirace a dobrých nápadů. Našli jsme pro vás tipy na dárky ryze praktické, ale i ty, které potěší vaše tělo a smysly, zkrášlí váš domov nebo mu dodají příjemnou atmosféru. A nezapomněli jsme ani na vše domácí mazlíčky.

 
Bohemia Energy zpřehlednila vyúčtování

Bohemia Energy zpřehlednila vyúčtování

vyšlo 27.11.2020

Největší český alternativní dodavatel Bohemia Energy mění vzhled faktur. Do jejich nové podoby přitom významně promluvili i samotní zákazníci. Nyní budou dostávat srozumitelnější vyúčtování, kde nejdůležitější informace jsou přehledně uvedené na první stránce, a to včetně historické spotřeby.

 
8 důvodů, proč si vybrat parní pračku

8 důvodů, proč si vybrat parní pračku

vyšlo 19.11.2020

Vybíráte pračku? Rozhodujete se, zda sáhnout po levnější automatické pračce bez parních funkcí, po středně drahé pračce s přídavnou funkcí páry, nebo po pračce čistě parní, ale náležející k nejdražším z celé nabídky? Jestli si můžete jen trochu dovolit připlatit za páru, pojďte se s námi podívat, jaké výhody nabídne při praní, ale i po něm. Ukážeme vám 8 důvodů, proč si za páru připlatit.

 
Steam mop neboli parní mop odstraní špínu a bakterie bez chemie

Steam mop neboli parní mop odstraní špínu a bakterie bez chemie

vyšlo 16.11.2020

Hygienicky čistá podlaha nemusí nutně znamenat používání chemických přípravků a desinfekce. K dokonalému úklidu vám můžou pomoci parní mopy, které vyčistí podlahu jen s pomocí čisté vody, jako např. Steam mop XXL od Viledy. Jak takový parní mop funguje?

 
Rychlé a přesné měření teploty pomocí infračerveného teploměru

Rychlé a přesné měření teploty pomocí infračerveného teploměru

vyšlo 13.11.2020

Teploměr je běžnou součástí každé domácí lékárničky. Klasikou jsou skleněné teploměry s lihovou náplní, stále častěji se setkáváme s teploměry digitálními nebo také infračervenými. Jak takové teploměry fungují a jaké jsou jejich výhody?

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

ELEKTROINSTALACE A MONTÁŽE ezs

H+D elektromontáže nabízí elektroinstalace, návrhy a montáže zabezpečovacích zařízení Jablotron, inteligentní dům LOXONE a výrobu rozvaděčů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.