Terakotový pomalý hrnec JATA - vařte zdravě a jednoduše
31.10.2022
Objevte kouzlo terakotového pomalého hrnce JATA JEOL2135, ve kterém připravíte lahodná jídla bez větší námahy. Stačí si pouze připravit všechny potřebné ingredience, vložit je do hrnce a nastavit pomocí otočného knoflíku vhodnou funkci. O všechno ostatní se už díky pomalému a rovnoměrnému vaření postará sám.
Nádoba z přírodního terakotového materiálu zaručí, že připravené vývary, omáčky či masa si zachovají maximum svých výživových hodnot. Nic se vám nepřipálí, nic se vám nevysuší. Terakotový pomalý hrnec JATA JEOL2135 má kapacitu 3,5 l, je tak ideální do domácnosti se 3 až 4 osobami.
Tři klíčové funkce hrnce JATA JEOL2135
Na terakotovém pomalém hrnci JATA JEOL2135 si můžete nastavit tři funkce, a to nízké nebo vysoké vaření, případně možnost udržování teploty. Díky poklici z transparentního tvrzeného skla můžete celý proces snadno kontrolovat.
Manipulace s hrncem je bezpečná, protože jeho rukojeti zůstávají vždy chladné, a protiskluzové nožičky jej pevně drží na místě. Velkou výhodou také je, že vnitřní terakotovou nádobu můžete používat i samostatně, třeba v troubě až do teploty 250 °C. Nerezová základna pomalého hrnce JATA JEOL2135 se snadno čistí, vnitřní terakotovou nádobu můžete mýt v myčce.
Vyzkoušejte některý z receptů:
Zeleninové lečo
Masové karbanátky v rajské omáčce
Hovězí žebra na červeném víně
- PR článek -
Článek byl zobrazen 6184 krát.
Diskuze k článku
Nenalezen žádný záznam
Kontextová reklama
Schody na zakázku od českého výrobce
Trepp-art vám nabízí dřevěné a ocelové schody a schodiště na zakázku. Máme za sebou téměř 20 let zkušeností a tisíce realizací po celé Evropě. Digitální zaměření po celé ČR je zdarma.Dřevěné šperky a bytové dekorace
Výrobky ze dřeva - dřevěné šperky, módní a bytové doplňky, velikonoční a vánočná dekorace. Široká nabídka produktů přímo od českého výrobce.SYSTRA - žaluzie, rolety, markýzy
Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.
Další články na téma Recepty
Jak vyrobit domácí rostlinné mléko?
Domácí rostlinné mléko lze vyrobit z různých surovin, např. z ořechů, semínek, obilovin, sóji, a získat tak nutričně bohatý nápoj za zlomek ceny, kterou byste za stejné rostlinné mléko zaplatili v obchodě. Jak si doma rostlinné mléko vyrobit a co k tomu budete potřebovat?
Lněné semínko posílí imunitní systém a zlepší zažívání
Komu není zdravá výživa tak úplně cizí, určitě už vyzkoušel řadu nejrůznějších semínek. V poslední době jsou často zmiňována lněná semínka, která obsahují látky, jež pozitivně působí na náš organismus. Lněná semínka nám tak pomohou posílit imunitní systém, zpevní kosti, zbaví nás zácpy a zároveň nám pomohou i v boji s nadváhou.
Vaječné dobroty aneb co s vejci po Velikonocích?
Vajíčka k Velikonocím neodmyslitelně patří, ale často se stává, že nám jich po svátcích zbude tak trochu nadbytek. Jenomže co s nimi? Přeci je nevyhodíme! Nejlepším řešením je vejce zužitkovat. Můžeme si z nich připravit plno jak tradičních, tak i méně známých pochoutek. Vejce se tak stanou součástí chutného oběda, nebo pohoštění pro návštěvy.
Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018 pro inteligentní grilování
Pokud vás mrzí, že se při grilování nemůžete věnovat přátelům či návštěvě, pořiďte si digitálně ovládaný kontaktní gril Intelligrill 48018 vybavený teplotní sondou. Využívá moderní technologie a tak umožňuje nadstandardně inteligentní grilování. Sonda se o vše postará, vy se tak můžete bavit s přáteli a společně si pak pochutnat na výtečném jídle.
Nebojte se kuskusu, dáte si do nosu
Do našich jídelníčků v posledních letech čím dál častěji proniká potravina kuskus (neboli cous cous). Mnozí lidé však vůbec netuší, o co se jedná, a tak kvůli této nevědomosti trpí vůči tomuto pokrmu nejrůznějšími předsudky. Přitom jde chuťově o rovnocenného partnera tradičním přílohám, jako jsou těstoviny, rýže, brambory nebo knedlíky.
Jak správně udit sýry v domácí udírně
Uzení sýrů v domácích udírnách je velmi populární, protože si celkem snadno můžete vyrobit pochoutku na rodinnou oslavu nebo jen tak na chuť k pivu či vínu. Při uzení sýrů je dobré dodržovat několik základních pravidel, ale zároveň se nebojte experimentovat s chutěmi, kořením i dobou uzení a najděte si svůj oblíbený recept.
Valentýnské menu pro dva
Staré české přísloví říká, že láska prochází žaludkem. A proto nezapomeňte na úterý 14. února, tedy svátek všech zamilovaných neboli na sv. Valentýna, uvařit a upéct svému miláčkovi nějakou dobrotu.
Borůvková inspirace - vyrobte si lahodné džemy, kompoty, sirupy
Sezóna borůvek je v plném proudu a tak pokud máte čas a chuť, vyrazte na hory, nasbírejte si borůvky a něco dobrého si doma uvařte nebo upečte. Kromě výborné chuti mají borůvky také spoustu vitamínů a zdraví prospěšných látek.